Partners

 

Joust Young Professionals is een Utrechts bedrijf dat hoogopgeleiden verbindt aan banen bij opdrachtgevers op de vakgebieden IT, bedrijfskunde en finance & control. Dat doet Joust Young Professionals door traineeships op maat aan te bieden, opdrachtgevers tijdelijk te ondersteunen bij het uitvoeren van omvangrijke projecten, als flexibele schil en werving& selectie activiteiten. Deze aanpak vraagt om maatwerk. Joust werkt samen met Reporting Insight om zo de juiste begeleiding, vakinhoudelijke trainingen en genoeg persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan starters. Meer informatie over wat Joust is of wat Joust kan betekenen voor jou? Klik hier!

 

 

Bart Vink & Partners richt zich op de disciplines informatiemanagement en sales en verzorgt werving en selectie trajecten en biedt recruitment services aan opdrachtgevers. Tevens adviseren zij IT managers en CIO's bij het inrichten van de IT functie. Meer informatie over Bart Vink & Partners of voor de meest recente openstaande vacatures? Klik hier!

ExpertExcel

ExpertExcel is een nieuwe samenwerkingspartner van Reporting Insight. De specialist op het gebied van slimme Excel oplossingen, Microsoft Power BI en andere Reporting en BI Tools. Tools, oplossingen die de CFO en het management meer inzicht moet bieden om beter te kunnen sturen en betere beslissingen te kunnen nemen. Zowel operrationeel, tactisch als strategisch. Samen voeren we adviestrajecten uit, bieden we projectmanagement en richten we de tools met bijbehorende rapportages in en zorgen we een adequate overdracht. Laagdrempelig, snel en resultaatgericht. Zoals je van ons bent gewend. Meer weten? Klik hier!

 

Dennis de Gier
Managing Consultant
+31 (0) 6 49 77 37 59

Caroline Vogelsang
Senior Consultant
+31 (0) 6 18 19 88 11

Eline Oude Munnink
Consultant
+ 31 (0) 6 28 64 23 94

Pim van Moorsel
Consultant
+31 (0) 6 38 30 28 54

Anna Steur
Recruiter
+31 (0) 6 33 05 14 00

Pomme Weijerman
Recruiter
+31 (0) 6 13 11 56 43

Mail ons:
info@reportinginsight.com