Referenties

Anouk de Haan - Senior Reporting Analyst (Vesteda)

'Ik wil Reporting Insight graag bedanken voor de inzet en het vertrouwen om mij bij Vesteda te plaatsen en kennis te laten maken. Het gesprek met Dennis heb ik ervaren als het beste gesprek van alle recruiters waarmee ik om tafel heb gezeten. Dat de ander je begrijpt als het om Finance gaat, zeker als je enthousiast bent over Excel. Ik merk dat veel recruiters net die kennis en ervaring missen, mooi kunnen meepraten maar eigenlijk niet weten wat ze precies zeggen. Ik zie de stap bij Vesteda als een investering in mijzelf en een mooie nieuwe uitdaging. Ontzettend bedankt voor de tijd en energie en uiteindelijk met resultaat een match!’

Thomas - CFO - (ITON)

Het goede gevoel over Reporting Insight is vanaf het allereerste contactmoment nooit meer verdwenen. Het contact dat ik had met Dennis en Eline was en is nog steeds warm. Het is fijn om met mensen te spreken  die oprechte interesse in je tonen en kennis hebben van finance alsmede de rol van finance in een organisatie.

Laurens van 't Hoog - Senior Manager Operational Performance (Randstad Global IT Solutions)

'Vanaf het eerste contactmoment tot aan het moment van contractondertekening bij de nieuwe werkgever heeft Reporting Insight (Eline en Dennis) mij met raad en daad bijgestaan. Mede hierdoor is het gehele sollicitatieproces een succes geweest. Niet alleen was ik goed voorbereid voor ieder gesprek, maar kon ik ook terecht voor inhoudelijke adviezen zowel tijdens het sollicitatie-proces als tijdens de contractonderhandeling. Niet alleen gaf dit rust gedurende het proces, maar weet ik zeker dat ik ook in de toekomst altijd bij Dennis en Eline kan aankloppen voor de nodige adviezen. Kortom: optimale samenwerking met een topresultaat!'

Richard van de Ven - Financial Controller (The Creative Group)

'Ik, Richard van de Ven, ben een financial controller met ruim 15 jaar ervaring. Mijn vorige functie was bij een familiebedrijf waar ik uitdaging en drive mistte. Dankzij de bemiddeling van Reporting Insight ben ik vanaf 1 november werkzaam als financial controller bij de Creative Group in Nijmegen,een jong en dynamisch bedrijf. Door de betrokkenheid van Reporting Insight, en van Caroline Vogelsang in het bijzonder, ben ik na een aantal goede gesprekken enthousiast begonnen bij CG. Ook na de start heb ik nog een aantal keer contact gehad met Reporting Insight om te zorgen dat het voor iedereen een succes is en blijft'.

Jorn van Dijk - Project Controller (ALDA Events)

'Reporting Insight was een van de weinige organisaties die mij op een open en persoonlijke manier hebben benaderd. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, de begeleiding tijdens de sollicitatie, en haar uitstekende netwerk heeft ervoor gezorgd dat ik nu op de juiste plek zit'.

Adem Karadirek - Assistent Business Controller (Ernst & Young)

'Graag wil ik Reporting Insight bedanken voor het vertrouwen om mij te selecteren en voor te stellen aan Ernst & Young. Het gesprek met Dennis en Eline heb ik als zeer positief ervaren. Reporting Insight is echt een specialist in recruitment. Mede dankzij de professionele hulp van Eline is mijn sollicitatietraject succesvol geweest'.

Nasra Bashir - Business Analyst a.i. (Cycas Hospitality Management)

'Eline heeft mij zeer professioneel geholpen. Vragen naar mij als persoon en dan pas over de functie vond ik erg fijn. De gesprekken waren aangenaam en to the point. Op deze manier heeft ze er voor gezorgd dat ik op dit moment een leuke functie heb bij Cycas Hotel Management als Business Analyst a.i.'

Gonnie Levy - Tuurenhout - Reporting Analyst (Ordina)

Ik kende Dennis van Reporting Insight al uit het verleden, het contact met hem is altijd heel prettig geweest dus toen ik overwoog om een nieuwe stap te maken heb ik hem dan ook gebeld. Reporting Insight bleek over meerdere interessante vacatures te beschikken. Ze vroegen goed door naar wat ík wilde, wat bij mij paste en wat mij bewoog, wat niet altijd eenvoudig is voor iemand die eigenlijk overal een beetje tussenin valt (niet direct een financial maar iets meer dan een business analist). Ze weten heel goed een match te maken tussen wat het bedrijf zoekt en wat jij als zoekende eigenlijk wilt en zijn ook eerlijk over punten die misschien minder passen. Mede daardoor heb ik gekozen voor een functie die wel wat verder weg is maar wel erg goed past bij mijn interesses en persoonlijkheid. Ook de begeleiding van voor de sollicatiegesprekken tot na de plaatsing is zeer uitgebreid. Top match dus, kan iedereen aanraden met ze in gesprek te gaan!

Michel Büchner - Pricing Manager (opdrachtgever PostNL)

'Heb een prettig intakegesprek gehad en er is in het gehele traject voortvarend en adequaat gehandeld. Al snel werden er twee goede kandidaten voorgesteld wat heeft geleid tot invullen van de positie van senior pricing analyst binnen mijn team. Mocht ik een nieuwe vacature hebben dan zou ik weer met Reporting Insight in zee gaan'.

Mariëtte Vissers - Project Controller (Ordina)

Van de recruiters die mij hebben benaderd voor een nieuwe uitdaging was Reporting Insight de enige die dit op een positieve en oprecht geïnteresseerde manier deed. Dit onderscheidde hen van de rest. Zonder dat ik eigenlijk op zoek was naar een nieuwe baan, hebben zij toch mijn interesse gewekt en heb ik een goed gesprek gevoerd met Dennis de Gier en Roza Wegkamp. Bij Ordina krijg ik de kans om verder te kunnen groeien als Project Controller binnen een grotere organisatie.

Cigdem Duran - Financial Controller (Eigen Haard)

Ik, Cigdem Duran, heb een prettige samenwerking met Reporting Insight ervaren. In eerste instantie ben ik op gesprek geweest voor een andere functie dan waar in nu werkzaam ben. Die andere functie was helaas ingevuld door iemand anders, maar Reporting Insight kon snel schakelen en mij op een andere functie zetten, namelijk als Financial Controller bij Eigen Haard. Ik denk dat dat het lot was, want ik heb het erg naar mijn zin hier!

 

Dennis de Gier
Managing Consultant
+31 (0) 6 49 77 37 59

Caroline Vogelsang
Senior Consultant
+31 (0) 6 18 19 88 11

Eline Oude Munnink
Consultant
+ 31 (0) 6 28 64 23 94

Pim van Moorsel
Consultant
+31 (0) 6 38 30 28 54

Anna Steur
Recruiter
+31 (0) 6 33 05 14 00

Pomme Weijerman
Recruiter
+31 (0) 6 13 11 56 43

Mail ons:
info@reportinginsight.com