Marieke den Hartog

Junior Consultant

Marieke den Hartog is 24 jaar en woont in Nijmegen. Momenteel is ze bezig met haar Master Organizational Design & Development aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, naast haar werk als Junior Consultant bij Reporting Insight. Ze begon met een jaar Psychologie, maar ontdekte al snel dat het bedrijfsleven beter bij haar past en switchte daarom naar de Bachelor Bedrijfskunde. De combinatie van mensen en processen is wat haar erg interesseert en dit is wat ze ook graag terugziet in haar werk als junior consultant. Marieke is ambitieus, enthousiast en wilt iedere dag leren. Erachter komen wat mensen motiveert en daarbij een passende match vinden binnen organisaties is iets waar zij veel waarde uit haalt. 

In haar vrije tijd is Marieke graag bezig met sporten, waaronder boksen, hardlopen of fitness. Ook houdt ze van lekker eten (koken) met haar vriendinnen en familie.

Benieuwd wat Marieke voor jou kan betekenen? Neem contact op via onderstaande gegevens of kom eens langs voor een kopje koffie.