Pomme Weijerman

Pomme Weijerman, 21 jaar, woonachtig in Utrecht, volgt naast haar werk als Junior Consultant bij Reporting Insight de studie Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Afgelopen september is Pomme parttime gestart bij Reporting Insight omdat zij zich met een kritische blik wil oriënteren op haar professionele carrière en wil ontdekken waar zij energie van krijgt. Daarnaast is dit voor haar een mooie kans om kennis te maken met het reilen en zeilen van verschillende (financiële) organisaties en haar theoretische kennis en inzichten vanuit haar studie Bedrijfskunde te toetsen tegen praktijkvoorbeelden. Binnen Reporting Insight ondersteunt ze voornamelijk op gebied van recruitment en het voorbereiden van salesgesprekken. Pomme is niet bang om het gesprek aan te gaan, leert snel en toont oprechte interesse in de professionals die zij spreekt.
Pomme zit nog midden in haar studententijd en is actief lid bij een studentenvereniging. Naast haar studie en werk vult zij de overgebleven vrije tijd graag op met vriendinnen, familie en sport.
Kennismaken met Pomme? Een kop koffie drinken om te kijken wat zij voor jou kan betekenen? Neem contact op via onderstaande gegevens!