Hoofddorp
Other details
Match criteria

Pricing Analyst

Fulfilled

Introduction

Werken bij een internationale, beursgenoteerde (Euronext Parijs) leasemaatschappij die ook nog eens ‘Great Place to Work’ certified is sinds 2019? Zin in een nieuwe uitdaging om als Pricing Analyst het team in hoofddorp te versterken in Private Lease Pricing? Lees snel verder en join the ride!

Where will you work as Pricing Analyst?

Welkom in de dynamische, innovatieve wereld van mobiliteit die volop in beweging is! In Nederland is ALD Automotive één van de snelst groeiende leasemaatschappijen, gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Wij zijn actief in 43 landen met in totaal 6.300 werknemers, waarvan 170 werknemers in Nederland.

Dagelijks houden wij ons bezig met innovatieve mobiliteitsoplossingen, productontwikkeling, marktonderzoek en kwalitatief hoogstaande service richting onze klanten. Dit doen wij vanuit een modern kantoor in Hoofddorp met een groep enthousiaste mensen. Met plezier naar je werk gaan is voor ons belangrijk, vandaar dat je met diezelfde groep mensen een maandelijkse vrijdagmiddagborrel hebt, de mogelijkheid hebt om samen te sporten, tijdens het middaguur uitgebreide keuze hebt uit (verantwoorde) snacks en lunches in ons bedrijfsrestaurant en er geregeld leuke uitjes voor het personeel worden georganiseerd.

What will you do as Pricing Analyst?

Als Pricing Analyst speel je dagelijks een belangrijke rol bij de totstandkoming van de tarieven van de mobiliteitsproducten en diensten van ALD Automotive. Jij zorgt dat de Private Lease tarieven tijdig, volledig en juist aangeleverd worden. Hiermee stel je je collega’s, van de commerciële afdelingen, in staat om efficiënt en foutloos offertes uit te kunnen brengen aan de klanten. In specifieke situaties ben jij tevens het eerste aanspreekpunt voor je sales collega’s voor ondersteuning binnen het offerte proces.

Door het vaststellen van de Private Lease tarieven van de verschillende ALD labels draag jij bij aan automatisering en de procesverbeteringen van onze eigen ALD Tools. Ook ben je verantwoordelijke voor het analyseren van commerciële data en hierdoor de prijsstrategie te optimaliseren. Door jouw data analyses worden de marges gewaarborgd en verbeterd.

What do we need in a Pricing Analyst?

Voor de rol van Pricing Analyst is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met strategische pricing analyses en/of analytische ondersteuning.

Verder heb jij:

 • Een HBO opleiding afgerond in een relevante richting (e.g. Technische bedrijfskunde of Bedrijfseconomie);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, ervaring in de Automotive branche is pré;
 • Kennis van databeheer en databasemanagement;
 • Je bent zelfstandig, accuraat, proactief en stressbestendig, je kan werken met deadlines;
 • Je hebt scherp analytisch vermogen en cijfermatig inzicht;
 • Je denkt vanuit nature in het verbeteren van bestaande situaties en wil zaken zo efficiënt mogelijk inrichten.

What benefits can we offer you as Pricing Analyst?

Werken in een hele leuke sfeer en omgeving, maar ook aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een salaris tussen de €3.800,- en €4.600,- o.b.v. 40 uur met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusstructuur, pensioenregeling, mogelijkheid om flexibel en thuis te werken;
 • Een moderne flex regeling;
 • 32 vakantiedagen (zelfs 33 als je niet rookt!);
 • Deelname aan het Vitality programma met o.a. een gezondheidscheck en verantwoorde snacks en lunches;
 • Sociale activiteiten zoals een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, personeelsbijeenkomsten en gezamenlijke sportactiviteiten.

Interesse? Neem contact op met Ilja Gorree via ilja@reportinginsight.com of via 06-38302854

Location

Hoofddorp

Publication date

10.10.2022

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail.
Bart Vink & Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.