Young Professionals kennissessie een succes!

Categorieën: Blog

Joust, Partner van Reporting Insight, organiseerde een kennis sessie over Young Professionals.

22 september was het dan zover! De kennissessie van Joust vond plaats: Young professionals, catch them if you can!

Op 22 september 2015 heeft Joust samen met de NVP en a.s.r verzekeringen een kennis sessie over Young Professionals, "catch them if you can" georganiseerd. Joust ontving deze dag zo'n 40 HRM professionals. In het mooie congrescentrum van a.s.r verzekeringen werd de aftrap gedaan door Bart Vink en Dennis de Gier van Joust. De onderzoeksresultaten van Joust, onder 50 bedrijven uit de regio Utrecht met als thema, hoe om te gaan met jong talent, werden gepresenteerd en tussendoor bediscussieerd onder de aanwezige groep relaties. Sophie Kamphuis deelde vervolgens haar kennis als Talentmanager van a.s.r. verzekeringen. Ze vertelde ons over de ontwikkelingen en lessons learned omtrent het inrichten van traineeships bij de verzekeraar. Als afsluiting gaf Stephan Corporaal ons wetenschappelijk inzicht en deelde hij zijn belangrijkste onderzoeksresultaten uit zijn proefschrift naar de nieuwe generatie baanzoekers.

blog_image:bartvi_14465441875638833b88aea.jpg:end_blog_image

Wij kijken terug op een succesvolle kennis sessie over Young Professionals en bieden de gedeelde kennis ook graag met degenen die niet van de partij konden zijn. Klik hier voor deze publicaties.

Mocht je eens willen sparren over de Young Professional; Hoe trek je hun aandacht? Hoe begeleid je ze? en Hoe behoud jij ze binnen jouw organisatie? Wij zijn dagelijks te bereiken op 0629369559 of info@reportinginsight.com

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Emma Louise
Publicatie datum
24-9-2015 9:00
Deel dit artikel
Bart Vink & Partners uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.