Change management

Organisaties veranderen continue waarbij de frequentie steeds meer toeneemt met als centrale thema’s digitalisering, vereenvoudiging en agility. De impact hiervan op finance & control als procesbewaker van de single version of the truth is enorm. 

Om duidelijk te zijn, hebben we het niet over incrementele verandering, zoals het automatiseren van handmatige processen. Integendeel, we praten over transformatieve veranderingen die een fundamentele verschuiving teweegbrengen in de manier waarop mensen werken (digitalisering), met wie ze werken, en hoe ze denken over hun werk en hun toegevoegde waarde. Deze verandering kan eng en bedreigend zijn hetgeen leidt tot natuurlijke weerstand. Ook bij finance & control.

Het begeleiden van dergelijke veranderprocessen is mensenwerk en vraagt veel tijd en aandacht. Wij helpen bij het realiseren van een blijvende verandering en houden daarbij rekening met de strategie, de bedrijfscultuur en veranderingsgezindheid van de betrokken medewerkers.  Wij kunnen u op verschillende manieren ontzorgen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.