Carrière & Team coaching

Sinds 2022 hebben wij onze coaching tak verder doorontwikkeld, om jou in deze krappe markt meer houvast te bieden. Er is momenteel veel keuze  in het voortzetten van jouw carrière en de vraag ‘’Waar krijg ik nou echt energie van?’’ is bij velen weggezakt sinds we meer thuiswerken. Daarnaast is er ook aanzienlijk minder geïnvesteerd in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De consultants van Reporting Insight hebben daarom certificaten behaald voor de online assessments van Online Talentmanager (OTM) en kunnen jou nu coachen op een specifieke hulpvraag. We bieden voornamelijk coaching op gebied van werk & denkstijlen (Octogram), persoonlijkheid, loopbaanwaarden, leerstijlen en communicatiestijlen. We gaan samen jouw hulpvraag definiëren en vervolgens maak je de assessments. We gaan uitgebreid het gesprek aan om de uitkomsten te bespreken en zullen na enkele weken/maanden nog actief samen nog terugkijken op hoe je het in de praktijk hebt gebracht.

OTM is een gerenomeerd assessment bureau die zelf het Octogram hebben ontwikkeld. Het Octogram meet de mate van affiniteit met acht werkstijlen en brengt daarmee werk- en/of leiderschapsstijl-voorkeuren in kaart. Omdat het om gedrag in de werkcontext gaat spreken we bij het Octogram over je 'werkstijl' of je 'leiderschapsstijl'. Door het beantwoorden van deze vragenlijst worden je stijlen waarin je je het prettigst voelt én waarvan je energie krijgt zichtbaar gemaakt. Je komt namelijk het beste tot je recht in een werkomgeving die een beroep doet op de werkstijlen van je voorkeur.

Uiteraard geven wij ook coaching ‘’on the job’’ wanneer je bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in wie jij nou bent als leidinggevende of als controller binnen een team. De coachingssessie is er dan op gericht om jouw functie te versterken en effectiever te maken door jou in je kracht te zetten. Ben je op zoek om een team beter te laten functioneren? Dan kun je ook bij ons terecht voor workshops en trainingen voor accounting en finance & control afdelingen!

 

 

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.