Werving & Selectie

We zien het bijna dagelijks voorbij komen in het nieuws: de strijd om financieel toptalent, hoe haal je professionals met de juiste kwalificaties binnen? De arbeidsmarkt is in beweging, vereiste competenties veranderen in hoog tempo, steeds meer organisaties werken agile en we hebben te maken de impact van digitalisering. Het maken van een strategische HR planning wordt steeds ingewikkelder, daar waar de vacatures langer openstaan dan we gewend zijn en veel organisaties te maken hebben met een toenemende mate van verloop. Een partner die de markt kent, een sterk netwerk heeft met kandidaten, deze kandidaten ook daadwerkelijk goed kent en weet waarvoor ze hen mag bellen - dat is Reporting Insight.

Samen kijken we naar de situatie, de ontwikkelingen binnen de organisatie en bespreken we welk type professional hier het beste op past. Het schrijven van een functieprofiel, de wervingsstrategie, het eerste interview, de procedure - wij nemen het graag uit handen. Met een heldere onderbouwing leggen wij de profielen voor en begeleiden wij zowel kandidaat als opdrachtgever door het proces. Voorbereiding, referentiechecks en indien nodig het aanvragen van VOGs of het afnemen van assessments behoren uiteraard tot de geleverde diensten. Ook na het zetten van de handtekening blijven wij betrokken om zo voor alle partijen een maximaal resultaat te bereiken.

Benieuwd naar ervaringen van kandidaten of opdrachtgevers met Reporting Insight? Neem contact met ons op of neem eens een kijkje bij testimonials.

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.