Partners

ExpertExcel van Michel Büchner is een nieuwe samenwerkingspartner van Reporting Insight. Michel is specialist op het gebied van slimme Excel oplossingen, Microsoft Power BI en andere Reporting en BI Tools. Tools, oplossingen die de CFO en het management meer inzicht moet bieden om beter te kunnen sturen en betere beslissingen te kunnen nemen. Zowel operationeel, tactisch als strategisch. Samen voeren we adviestrajecten uit, bieden we projectmanagement en richten we de tools met bijbehorende rapportages in en zorgen we een adequate overdracht. Laagdrempelig, snel en resultaatgericht. Zoals je van ons bent gewend.

Joust, het zusterbedrijf van Reporting Insight, zorgt voor snel en langdurig talent voor uw organisatie. Young professionals doorlopen via Joust een uniek opleidingstraject binnen uw organisatie. Dit doen ze op projectbasis, in de vorm van een traineeship of door een programma waarbij specifieke expertise wordt ontwikkeld. Hierbij ligt de focus op finance en information management.

Bart Vink & Partners is een consultancy- en recruitment bureau, gevestigd in Utrecht. Focusgebieden zijn informatie-, data- en IT Management. BV&P verzorgt werving- en selectietrajecten voor tal van opdrachtgevers, waarbij net als bij Reporting Insight, de persoonlijke aanpak voorop staat. De oprichter van BV&P, Bart Vink, is tevens compagnon in Joust.

The Reporting Agency levert reporting-as-a-service; een volledig uitbesteed rapportageproces, op maat gemaakt! Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht en focust zich op het aanleveren van dashboards op het afgesproken moment aan de juiste belanghebbenden. Alles in een beveiligde omgeving, conform de laatste Microsoft beveiligingseisen. Jij bepaalt de inhoud, look and feel en frequentie. Alle stuurinformatie in een volledig beveiligde cloud omgeving en altijd een ervaren analist beschikbaar om vragen te beantwoorden en acties uit te zetten. Een uitbesteed rapportage proces; veilig, betrouwbaar en je betaalt alleen voor dat wat je gebruikt. Dat is The Reporting Agency.

 

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.