Kandidaten

"Reporting Insight heeft een duidelijke structuur en heeft mij persoonlijk geholpen met het denken en vinden waar ik naar zocht."

Imadeddine EnnaanaiProperty Accountant (PropertyView)

"Tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan ben ik in contact gekomen met Dennis en Max van Reporting Insight. Met name de ondersteuning gedurende het proces,het voor- en nabespreken van de gesprekken met mijn nieuwe werkgever heb ik als zeer prettig ervaren. Het voorbereidende gesprek was nieuw voor mij en vond ik zeer waardevol. Samen mijn voorbereiding bespreken, de puntjes op de i. Na de gesprekken met mijn nieuwe werkgever hadden we ook vrijwel direct contact. In alle gevallen kijk ik positief terug op deze ervaring. Anders dan bij sommige van jullie concucollega's heb ik het gevoel gehad dat jullie goed naar mij luisterde en wensen van beide partijen zo goed mogelijk hebben weten te verwoorden en te benadrukken naar de ander. Dankjulliewel.."

Esther Wattimury Finance Manager (TinQwise)

"De samenwerking vond ik prettig. Goede intake en overige gesprekken en ook de begeleiding rond de gesprekken met Eigen Haard waren fijn. Ik heb een aantal van Reporting Insight gesproken maar had de indruk dat zij allemaal voldoende op de hoogte waren van mijn gegevens"

Duco Van Hulst Senior Project Controller (Eigen Haard)

"Ik schrijf deze referentie omdat ik graag mijn complimenten wil uiten naar Ilja en David. Bij het zoeken naar mijn eerste klus als zelfstandige ben ik via mijn oude werkgever terechtgekomen bij Reporting Insight. Na telefonisch contact met elkaar hebben wij een teams meeting ingepland om elkaar beter te leren kennen en elkaars wensen aan te horen. Kort na ons gesprek heeft reporting Insight een mooie opdracht voor mij gevonden die volledig past bij mijn visie op Creditmanagement. Zo ben ik tijdens mijn gesprek bij mijn huidige opdrachtgever al gelijk tot een overeenstemming gekomen. Erg blij dat er zo snel geschakeld is en dat de lijntjes tot de dag van vandaag er kort zijn. Dat past volledig bij een mooie en hopelijke lange samenwerking. Dank je wel voor het vinden van een passende opdracht en het goede contact tot op heden."

Iskuhi Petrosian Credit Controller a.i.

"Ik schreef eerder nooit referenties maar maak nu graag een uitzondering. Vanaf het eerste moment dat ik belde om informatie over een vacature bij Stadgenoot en alle stappen daarna heb ik Ilja en Max leren kennen als oprecht persoonlijk betrokken, zeer vakkundig en heel slagvaardig. De communicatie was glashelder, vragen werden in no time beantwoord en afspraken zijn altijd stipt en betrouwbaar nagekomen. Ik had gedurende het hele traject het gevoel dat Ilja en Max niet alleen voor Stadgenoot maar juist ook voor mij heel toegewijd en servicegericht aan het werk waren. Een absolute aanrader"

Rowdy Wijnhout Senior Business Controller (Stadgenoot)

"Ik was erg tevreden over de manier waarop Reporting Insight mijn wervingsproces heeft aangepakt, hun aanpak is zeer voorbeeldig. 
Ik heb voornamelijk contact gehad met Houda, ze heeft een geweldige energie, het was een zeer prettige samenwerking, met duidelijke communicatie, correcte opvolging en zeer vriendelijke en behulpzame service."

 

Kornelia Pakai Financial Controller (Littelfuse)

"I was contacted on LinkedIn by Ilja from Reporting Insight. Throughout the whole recruitment process, she was very efficient and professional. The communication was excellent, with continuous follow up both with myself and the employer."

 

Guido Abaurrea Indirect Procurement Manager (Schneider Electric)

"Ik heb een goed gevoel overgehouden aan mijn contact met Ilja van Reporting Insight. Van begin tot eind heeft ze gefunctioneerd als vaardige en vriendelijke ondersteuning bij het contact met mijn nieuwe werkgever. Afspraken werden altijd nagekomen en er is nooit sprake geweest van miscommunicatie. Kortom, een erg goede ervaring!"

 

Cas Hogenhout Pricing Analyst (ALD Automotive)

"My experience with the Reporting Insights teams has been great. Starting with the initial discussions on what I was looking for the team provided sound advice and were able to quickly understand exactly what I was looking for in a role.They provided guidance throughout the interview process and provided valuable advice in evaluating the offer I received. I'd recommend Reporting Insights for their personal approach to recruitment "

 

Milan Rama Fund Accounting Manager (RealTerm)

"Het contact met Reporting Insight (Ilja) bij het zoeken naar een nieuwe opdracht heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en met je meegedacht. Een nieuwe opdracht was dan ook snel gevonden. Reporting Insight is een recruiter waar ik in de toekomst zeker weer contact mee zoek!"

 

Rogier Steehouwer Interim GL Accountant (Littelfuse)

"Reporting insight heeft mij enorm geholpen om een baan te vinden die echt bij mij past. Het contact met Ilja en Caroline heb ik altijd als prettig ervaren. Ook helpen ze je met de voorbereidingen op de solicitatie gesprekken."

Marin Pannebakker Business Controller (Eigen Haard)

"Het contact met Ilja en Caroline ervaar ik als erg fijn! Er wordt niet alleen gekeken naar wat het beste is voor de opdrachtgever, maar denken ook echt met je mee wat het beste is voor jou. Door de persoonlijke aanpak maken ze het verschil ten opzichte van andere recruiters en zal dit leiden tot mooie resultaten, dank!"

Vijay Sonie Financial Accountant (Heimstaden)

"Graag wil ik Reporting Insight bedanken voor de begeleiding van mijn nieuwe baan!"

Stefan ReekersSenior Financieel Administratief Medewerker (Rijnhart Wonen)

"Ik heb het contact met en de faciliterende rol van Reporting Insight als prettig ervaren."

Julian SteenbergenBusiness Controller (Eigen Haard)

"Ik denk dat we kunnen spreken van een perfecte match voor alle drie de partijen."

Ferry van KootenMedewerker Accounting (Eigen Haard)

"Het goede gevoel over Reporting Insight is vanaf het allereerste contactmoment nooit meer verdwenen."

ThomasCFO - (ITON)

"Optimale samenwerking met een topresultaat!"

Laurens van 't HoogSenior Manager Operational Performance (Randstad Global IT Solutions)

"Door de betrokkenheid van Reporting Insight ben ik na een aantal goede gesprekken enthousiast begonnen bij CG."

Richard van de VenFinancial Controller (The Creative Group)

"Reporting Insight is echt een specialist in recruitment."

Adem KaradirekAssistent Business Controller (Ernst & Young)

"Ik kan iedereen aanraden met ze in gesprek te gaan."

Gonnie LevyTuurenhout - Reporting Analyst (Ordina)

"De gesprekken waren aangenaam en to the point."

Nasra BashirBusiness Analyst A.I. (CYCAS Hospitality Management)

"Enthousiasme en betrokkenheid viel me direct op."

Ewout SnornPricing Manager (PostNL)

"Ik heb een prettige samenwerking met Reporting Insight ervaren, Caroline Vogelsang in het bijzonder."

Cigden DuranFinancial Controller (Eigen Haard)

"Ik zie de stap bij Vesteda als een investering in mijzelf en een mooie nieuwe uitdaging."

Anouk de HaanSenior Reporting Analyst (Vesteda)

"De persoonlijke aandacht en het realistische verwachtingsmanagement vond ik erg prettig."

Wim KuijvenhovenCloud Business Analyst (Randstad)

"Reporting Insight heeft me zeer vakkundig  en op persoonlijke wijze begeleid in de sollicitatieprocedure."

Rinske RemmerswaalSenior Financial Professional Policies (ABN AMRO)

"Reporting Insight heeft voor mij de ''Perfecte Match'' gevonden!"

Mike VeermanAdministrateur Accounting (Eigen Haard)

"De mensen van Reporting Insight vragen goed door, naar wat je belangrijk vindt in een baan, wat je energie geeft."

Anke op de WoerdSenior Internal Control Consultant (ABN AMRO)

"Binnen 2 weken een fantastische nieuwe uitdaging faciliteren? Daarin is Eline met vlag en wimpel geslaagd!"

Koen EversRegulatory Change professional (ABN AMRO)

"Reporting Insight was een van de weinige organisaties die mij op een open en persoonlijke manier hebben benaderd."

Jorn van DijkProject Controller (Alda Events)

"Reporting Insight heeft me het vertrouwen gegeven om ondanks deze vreemde tijd met COVID-19 toch de gesprekken aan te gaan."

Frank BoomsmaBusiness Developer Accounting Grid (ABN AMRO)

"Van de recruiters die mij hebben benaderd voor een nieuwe uitdaging was Reporting Insight de enige die dit op een positieve en oprecht geïnteresseerde manier deed."

Mariëtte VissersProject Controller (Ordina)

"De mensen bij Reporting Insight leven zeer betrokken met je mee tijdens de sollicitaieprocedures."

Patrick BabayProperty Accountant (PropertyView)

"Nadat ik op mijn LinkedIn profiel had aangegeven open te staan voor nieuwe uitdagingen ben ik benaderd door Caroline die een functie had waarvan ze dacht dat deze bij mij zou passen. Na een kenningsmakingsgesprek bleek inderdaad dat ik deze functie erg interessant vond en zijn we samen het sollicitatieproces ingegaan.

Tijdens de sollicitatieprocedure werd ik goed bijgestaan door Caroline en Dennis, die mij hielpen voor te bereiden op de verschillende gesprekken met Schneider en na ieder gesprek ook contact met mij zochten om te kijken hoe het was gegaan en te kijken naar vervolgstappen. Het contact verliep vlot en als ik vragen had werden deze snel beantwoord of zorgden ze ervoor dat ik van Schneider een antwoord kreeg. Het proces is soepel verlopen en ik kijk ernaar uit om aan mijn nieuwe baan te beginnen."

Jacob van DrielSolutions Purchaser (Schneider Electric)

"Tijdens het hele proces heb ik de samenwerking met het Reporting Insight team als zeer prettig en inspirerend ervaren."

Michel GiesselbachManager Accounting a.i. (ANB AMRO)

"Reporting Insight heeft met een persoonlijke aanpak goed aangevoeld welke organisatie en welke soort mensen bij mij passen rekening houdend met mijn eigen ambities."

Arnoud BouwhuisProperty Accountant (PropertyView)

"Report Insight heeft mij goed geholpen bij de overgang naar een nieuwe uitdaging. Wat heel fijn is dat Ilja en Caroline je goed voorbereiden op de gesprekken."

André Molenkamp Junior Financial Controller (Royal Properties Group)

"Op een dag kreeg ik een LinkedIn berichtje van Reporting Insight. Ik zat toen in de afrondende fase van mijn studie en wist toen nog niet goed wat ik wou. Tijdens het traject merkte ik dat de consultants meedenken met jouw toekomstige carrière, dit heb ik als zeer prettig ervaren als net afgestudeerde. Ik ben dan ook zeer blij met de indiensttreding bij Eigen Haard in de functie als Project Accountant."

Sem KwastProject Accountant (Eigen Haard)

"Hartelijk dank voor de inzet, de toewijding en betrokkenheid. Zoals ik al eerder heb aangegeven heb ik jullie aanpak als zeer doeltreffend en betrouwbaar ervaren. Nogmaals dank!"

Daan PotSenior Change Professional Huuradministratie (Eigen Haard)

"Het contact met Reporting Insight was gedurende de opdracht altijd aanwezig, open en constructief."

Ed de KruijfCollections Supervisor a.i. (United Parcel Services)

"Reporting Insight heeft mij het duwtje in de rug gegeven om de kans te pakken om mij verder te ontwikkelen."

Tineke RuppertSenior Medewerker Vastgoedwaardering (Eigen Haard)

"Op een dag kreeg ik een LinkedIn recruitment berichtje waar ik echt van onder de indruk was."

Oana Georgescu -TrifuSenior Business Consultant Risk Data & Modelling (ABN AMRO)

Werkgevers

"Mocht ik een nieuwe vacature hebben dan zou ik weer met Reporting Insight in zee gaan."

Michel BüchnerPricing Manager (Post NL)

"Reporting Insight heeft voor Thomas Cook al diverse kandidaten voor onze afdeling Planning & Control / Treasury aangeleverd."

Mark OosterhuisManager Planning & Control (Thomas Cook)

"Reporting Insight had een professionele aanpak door rekening te houden met verschillende aspecten - soft skills, teambuilding, markttendensen."

Matthieu MeurnierCFO (Schneider Electric NL)

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.