Managementinformatie & Dashboarding

Ziet u door de bomen van BI-oplossingen het bos niet meer en wantrouwt u de management informatie die door finance & control is aangeleverd ? Maakt u zich geen zorgen, u bent niet de enige. Het is een veelgehoorde klacht waar onze klanten mee worstelen. Wat u wel zorgen moet baren is dat de implementatie van elke BI-tool op zichzelf geen wezenlijke bijdrage levert aan het succes of de winstgevendheid van een bedrijf. 

Snelle en betere besluitvorming treedt pas op als de juiste gegevens middels gevalideerde en gestandaardiseerde processen worden omgezet in toekomstgerichte stuurinformatie, op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Een andere voorwaarde is dat stuurinformatie structureel en consistent is vastgelegd in uw P&C cyclus. Alleen dan kan het management tijdig bij sturen en de juiste beslissingen nemen. 

Heeft u behoefte aan een partij die tool-onafhankelijk en met een frisse,  kritische blik uw rapportage processen, financieel en niet-financieel,  eens onder de loep neemt? Die uw inzicht biedt in de betrouwbaarheid en kwaliteit van de data en informatie? En die samen met u uw P&C cyclus in kaart brengt en met aanbevelingen komt? Bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Onze aanpak? Laagdrempelig, snel en resultaatgericht. Zoals u van ons bent gewend.

Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.