Reporting Insight goes international!

Categorieën: Blog

REPORTING INSIGHT GOES INTERNATIONAL !


 

Zoals sommigen van jullie wellicht al gezien hebben zijn we sinds kort een vlaggetje rijker op onze website. Namelijk een Engelstalige website waarop we zeer trots zijn.

Waarom deze internationale ambities? Omdat wij als klein, specialistisch bedrijf met consultants die stuk voor stuk een internationale achtergrond hebben, geloven dat we het verschil kunnen maken. Daarbij sluit het internationaliseren van onze business goed aan op onze dienstverlening, waarbij het zijn van business partner en het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers voorop staat.

blog_image:article_bartvi_150945934559f88591d73de.jpg:end_blog_image

Hierbij zal de focus enerzijds liggen op buitenlandse bedrijven die hun business willen uitbreiden naar Nederland en anderzijds op Nederlandse opdrachtgevers met activiteiten in het buitenland.

Als we inzoomen op buitenlandse bedrijven die hun business willen uitbreiden naar Nederland of een hoofdkantoor in Nederland willen vestigen onderscheiden wij ons door het volledige proces van begin tot eind te managen en hierbij rekening te houden met de wensen en beschikbaarheid van onze opdrachtgevers. Wij zijn bekend met de obstakels die deze bedrijven in Nederland tegenkomen, hebben hierover specialistische kennis in huis en zien het als een uitdaging om hier zo optimaal mogelijk in te ontzorgen. Op deze manier stellen wij bedrijven in staat om op een efficiënte en doeltreffende manier gekwalificeerde finance en tax professionals aan zich te binden.

Kijken we naar onze Nederlandse opdrachtgevers met activiteiten in het buitenland dan merken we dat ons netwerk van interimmers met internationale ervaring of ambities zeer waardevol is. Opdrachtgevers doen hier steeds vaker een beroep op, voorbeelden hiervan zijn onze recente opdrachten in Duitsland en de UK Ondanks dat we hard zijn gegroeid – en nog steeds groeien – in een verzadigde markt zoals de Nederlandse zien wij kans om door een nog completer pakket aan te bieden ons verder te onderscheiden.

Kortom, Reporting Insight treedt op als business partner en denkt mee met de opdrachtgever om het aantrekken van de juiste finance en tax professionals zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zoek jij ook gekwalificeerde finance en tax professionals in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact met op met een van onze consultants!  

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Auteur
Vink
Publicatie datum
31-10-2017 15:05
Deel dit artikel
Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.