Eline Oude Munnink

Eline Oude Munnink, woonachtig in Den Haag, is een van onze consultants. Gedurende haar studie Bedrijfskunde aan de RUG heeft ze zich gespecialiseerd in psychologie en finance. Psychologie vanuit de interesse in hoe de mens werkt en denkt, finance omdat ze het leuk vindt via berekeningen en cijfers inzicht te krijgen hoe projecten, organisaties of plannen ervoor staan. Met een master in Marketing en een master in International Business & Management heeft ze een brede achtergrond, waarmee ze zich binnen Reporting Insight richt op recruitment, marketing en sales.

Een persoonlijke benadering, kritisch meedenken en de match maken op meer vlakken dan alleen de inhoud zijn zaken die haar kenmerken. Tijdens haar studie heeft ze landelijk lesgegeven voor Lyceo in Economie en M&O, daarnaast werkte ze achter de bar in het Groningse nachtleven. Kortom, Eline houdt niet van stilzitten.
In haar vrije tijd organiseert Eline graag leuke dingen met vriendinnen, trekt ze erop uit in de omgeving van Den Haag of leeft ze zich uit in de sportschool.

Benieuwd naar wat ze voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!