Reporting as a Service (RaaS)

Veel van onze klanten worstelen om op een gestructureerde wijze de juiste, betrouwbare stuurinformatie uit hun systemen te halen. Dit geldt voor lijnmanagers in Sales & Marketing, operations, HR en andere disciplines. Het maken van rapportages of dashboards kost Finance of Businesss analisten vaak te veel tijd of soms ontbreekt bepaalde expertise binnen de organisatie of krijgt het geen prioriteit. Met RaaS ontzorgen wij onze klanten en borgen wij een kwalitatief en gestructureerde rapportage proces met heldere en leesbare rapportages of dashboards variërende van bijvoorbeeld operationele, commerciële, of financiële informatie.

Ons team van Insight Managers

      

Dennis Pragmatisch, commercieel, direct en eigenaarschap zijn steekwoorden die op mij van toepassing zijn. Betrouwbare en relevante stuurinformatie is essentieel om in control te zijn en winstgevende groei te realiseren.  

Jeroen Met mijn achtergrond in Technische Bedrijfskunde ben ik in staat bedrijfsprocessen grondig te analyseren en snel het verbeter potentieel te herkennen. Door mijn ervaring ben ik hands on en houd ik grip op de zaak.  

Joep Bij Reporting Insight kan ik met mijn communicatieve vaardigheden analyses duidelijk presenteren en goede adviezen aandragen voor het maken van strategische en operationele beslissingen.    

Michel Commercieel met sterk cijfermatige inzicht en creatief vermogen, dat is hoe je me leert kennen. Energie haal ik uit het creëren van waarde. Dat begint voor mij met de juiste informatie, gebaseerd op goede data.  

Benieuwd wat onze insight managers voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op met Joep voor meer informatie.
Bart Vink & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.